Information
Beer Makers Dinner med bryggmästaren själv. En spännande och smakrik afton som avslutas med en specialkomponerad trerättersmeny. Begränsat antal sittplatser så boka redan nu på 026 61 38 00. CHARKUTERIER TILL ÖLPROVNINGEN Jamon Ibérico de Cebo [24 månader]lufttorkad skinka från den spanska, svarta ibericogrisen Romana Salame [4 månader]rustik salami från italien späckad med stora bitar baconfett Bresaola di Cinghiale [4 månader]toscansk delikatessbresola på vildsvinsinnanlårFÖRRÄTT Saltbakad rödbeta med smörstekt kavring, rödbetsskum,rödbetschips samt vinägrett på fermenterad vitlök. HUVUDRÄTT Hjort stekt i enbär, timjan och sichuanpeppar. vinägerkokt borettanelök,frasig krokett med svecia och rostadmandel samt rödkålskräm. EFTERRÄTT Valrhonafondant ”Manjari 64%”, Pale Ale glass,brödkaramell och torkad banan. Pris 695kr / person inklusive ölprovning och middag exklusive dryck till maten. Vänligen meddela oss i god tid om någon i sällskapet har allergier eller specialkost.
Tid & Plats
November 25, 2021 (6:00 pm) – November 25, 2021 (9:00 pm)
Restaurangen
Arrangör
Mat & Dryck
Övrig information
Boka din plats på 026 61 38 00