Klassiska smaker
i en modern presentation

Vi gör hållbar matlagning för minskat klimatavtryck genom att fokusera på hela råvaran och dess ursprung samt skapa menyer efter dess säsong.

I restaurangen på Söders Källa hittar du en skön blandning av dåtid, nutid och framtid. Vi tar inga genvägar när det kommer till Mat & Dryck, då vet vi att slutprodukten blir bäst.

Vinlistan är levande och våra drycker väljs ut med omsorg. Vi har alltid några överraskningar på lager. Välkommen på middag, barhäng eller ta med lite ”take away”.

Hösten & vinterns smaker

ÖPPETTIDER

onsdag till lördag – 16.00 till sent

Dags att anamma årstidens bästa från skog och hav. Vår matlagning fortsätter sin kurs för minskat klimatavtryck och nordens skafferi är stort. Menyn byggs på såväl grönsaker och kött, till fisk och ostar.

Detta finner Du hos oss

01 5EMMAN

Vår lagom pampiga avsmakningsmeny för Er som älskar mat och dryck i kombination. Köket bestämmer rätterna utifrån aktuell meny och ni väljer om den ska presenteras eller vara en överraskning.

02 Middag

Råvaror med fokus på ekologi och kvalité. Dinera modern och klassisk kvarterskrogsmat eller prova vår omtyckta femrättersmeny. Kör en Drop-In, boka Er middag eller droppa in i baren.

03 Kvartersbaren

En ”hemma hos”-känsla med drinkar, vin och öl av högsta klass garanterar en trevlig kväll med parollen enkelt och gott. Blir du lite hungrig beställer du utvalda ostar, charkuterier, ostron eller härliga snacks.

04 Catering

Vi har stor erfarenhet av catering både för små och stora tillställningar för att inte nämna en rad olika matkoncept för after work, bröllop, fest och middag. Välj oss för ert nästa evenemang.

05 Festvåning

Vi är flexibelt och anpassar restaurangen efter dina önskemål. Dessutom har vi rum för privata middagar, minglar, konferenser och firande för upp till 50 personer. Kontakta restaurangen för ytterligare information.

06 Konferens

Gör din nästa konferens näringsriktig och klimatsmart. Vad är viktigare än god mat och dryck för affärerna. Därför är måltidspaketen skapade för att passa just ert företag. Bröd till smörgåsar samt eftermiddagsfika bakas alltid på plats.

Vi skräddarsyr catering och festmenyer.

Välj Söders Källa Mat & Dryck redan nu inför ert kommande event. Vi ser fram emot vår nästa kontakt.