Fars Dag ”Take Away”

Fars Dag

Information

En storslagen kasse där du gör det sista själv. Tillagningsinstruktioner medföljer. Förrätt: Boveteplätt ”Blinis” med svensk löjrom* från Bottenviken,syrad grädde, picklad potatis och finhackad roscofflök. * Vegetariskt alternativ serveras med tångcaviar. Huvudrätt: Oxfilé*, 180g, från svenska gårdar med krämig pepparsås spetsad med Grönstedts Cognac, haricot vert, tryffelbakad smålök samt potatisgratäng. * Vegetariskt alternativ serveras med rotselleri bakad i rökt smör. Efterrätt: Mörk chokladtryffel smaksatt med brynt smör och Drambuie LADDA NER MENY & TILLAGNINGSINSTRUKTIONER I PDFPris för tre-rätter 400kr/pers. Vegetariskt alternativ 325kr / pers. Utkörning +100kr/beställning. Utkörning sker lördag 13:e november mellan 14.00-18.00, betalning sker med Swish vid leverans. Önskas detta så lämna er kompletta gatuadress som meddelande vid bokningen.

KÖP

https://web.trueapp.se/soderskalla/store1/

Tid & Plats

November 12, 2021 (4:00 pm) – November 13, 2021 (8:00 pm)

BOKA SENAST TORSDAG 11:E NOVEMBER

Arrangör

Mat & Dryck

Övrig information

Beställ direkt online