THOMAS JÄRVHEDEN – SVERIGES ROLIGASTE KONSERT

THOMAS JÄRVHEDEN - SVERIGES ROLIGASTE KONSERT

Information

Skivaktuelle Thomas Järvheden är Sveriges roligaste musikartist, (Två ggr korad till landets roligaste komiker). Ni har sett honom i ”Så ska det låta” och 100-tals andra nöjesprogram men framförallt är det på livescenen han briljerar. Där framför han sina egna humorlåtar blandat med roliga tolkningar av andras hits. Skratta och njut av den unika kombon fantastisk sångröst + sjuka texter!Thomas släppte nyligen sitt femte album ”Rövåret 2020”. Hans låtar har streamats över 22 miljoner ggr.På scenen: Thomas Järvheden på sång och gitarr samt en extra kompgitarrist.

KÖP

https://www.tickster.com/sv/events/n0ce89uy65u99jh/2022-03-30/thomas-jarvheden-sveriges-roligaste-konsert

Tid & Plats

April 29, 2022 (5:00 pm) – April 29, 2022 (7:00 pm)

LIVE @ Söders Källa

Arrangör

Kulturaktiebolaget är en artist- och eventbyrå med bred kompetens. Vi jobbar med kreativitet, kunskap och struktur - kryddat med en stor dos personligt engagemang. Tillsammans har vi arrangerat konserter och festivaler, skapat scener, artistprogram och marknadsfört stora projekt. Kulturaktiebolaget har hjälpt artister med rådgivning, bokning av turnéer, skivkontrakt och videos, samt gjort dem synliga i pressreleaser, tv, radio och tidningar.

Kulturaktiebolaget är en artist- och eventbyrå med bred kompetens. Vi jobbar med kreativitet, kunskap och struktur – kryddat med en stor dos personligt engagemang. Tillsammans har vi arrangerat konserter och festivaler, skapat scener, artistprogram och marknadsfört stora projekt. Kulturaktiebolaget har hjälpt artister med rådgivning, bokning av turnéer, skivkontrakt och videos, samt gjort dem synliga i pressreleaser, tv, radio och tidningar.

Övrig information

Biljettpris: 295 sek + service