Välkomna till årets Vinterbord

December månad är matens största högtid och hos oss på Söders Källa gör vi inget undantag. Vi dukar upp ett spännande vinterbord med inslag av de klassiska favoriterna. Förslagsvis inleds måltiden med ett glas mousserande eller en härlig vinterdrink ackompanjerat av vinterbordets första del med löjrom och anklever – för att sedan övergå till förädlade fiskar, terriner och kökets sillar. Självklart finns det även klassiker så som Janssons, gravad lax och kallskuret. Och även moderna inslag och vegetariska alternativ.

En lagom pampig buffé behöver ett sött avslut där vi fyllt ett helt bord med godsaker. Bland annat bjuds det på pot de crème med havssaltad karamellsås, krämig brownie med myltade björnbär, nöt & kolapaj, utvalda lagrade ostar med tryffelhonung, hemkokta marmelader och kex.

Under de tider som vårt vinterbord dukas upp kan man även beställa en specialkomponerad tre-rätters middag bestående av förrätt, huvudrätt samt, avslutningsvis, dessertbordet. Ett perfekt alternativ för er som kanske har bokat in en föreställning eller annat evenemang under kvällen.

Sittningar, start 3:e Dec

Fre: FULLBOKADE
Lör: 15.30-18.30, 19.30-23.00
Sön: 13.00-16.00, 17.00-20.00
Restaurangen kan abonneras övriga dagar för sällskap om minst 20pers. Kontakta oss för vidare information.

Vinterbordets priser

Vuxna: 615kr
Barn 0-13år: 35kr/år
Tre-rätters middag: 495kr/pers
Vi erbjuder även olika dryckespaket både med och utan alkohol.

Take Away - Vinterlådan

Vinterlådan består av ett axplock från Vinterbordet och kan levereras mot en kostnad eller hämtas på Söders Källa. Pris 450kr/pers. Beställs 2 dagar innan avhämtning/leverans.