Klassiska smaker
i en modern presentation

Vi gör hållbar matlagning för minskat klimatavtryck genom att fokusera på hela råvaran och dess ursprung samt skapa menyer efter dess säsong.

I restaurangen på Söders Källa hittar du en skön blandning av dåtid, nutid och framtid. Vi tar inga genvägar när det kommer till Mat & Dryck, då vet vi att slutprodukten blir bäst.

Vinlistan är levande och våra drycker väljs ut med omsorg. Vi har alltid några överraskningar på lager. Välkommen på lunch, middag eller barhäng.

Söders Källa Mat & Dryck

01 Dagenslunch

Dagens lunch serveras tisdag till fredag mellan kl. 11.00 och 14.00 med undantag för storhelger. Varje vecka presenteras dagens rätt veckans fisk, vegetariskt och vår schnitzel.

02 Middag

Råvaror med fokus på ekologi och kvalité. Dinera en modern klassisk tre-rättersmiddag eller avnjut en ”lagom pampiga” femrättersmeny. A la Carten finns tisdag till lördag från 16.30. Kör en Drop-In eller boka din middag eller barhäng.

03 A.W Baren

En ”hemma hos”-känsla med drinkar, vin och öl av högsta klass garanterar en trevlig kväll med parollen enkelt och gott. Blir du lite hungrig beställer du utvalda ostar, charkuterier, ostron eller härliga snacks.

04 Catering

Vi har stor erfarenhet av catering både för små och stora tillställningar för att inte nämna en rad olika matkoncept för after work, bröllop, fest och middag. Välj oss för ert nästa evenemang.

05 Festvåning

Vi är flexibelt och anpassar restaurangen efter dina önskemål. Dessutom har vi rum för privata middagar, minglar, konferenser och firande för upp till 50 personer. Kontakta restaurangen för ytterligare information.

06 Konferens

Gör din nästa konferens näringsriktig och klimatsmart. Vad är viktigare än god mat och dryck för affärerna. Därför är måltidspaketen skapade för att passa just ert företag. Bröd till smörgåsar samt eftermiddagsfika bakas alltid på plats.

Aktuella menyer

Mat, dryck och värdskap blir en helhet på Söders Källa. En naturlig mötesplats för flera olika tillfällen, oavsett om det är lunch, middag, konferens eller barhäng. Vår mat speglas efter råvarans säsong där vi serverar det bästa för årstiden.

Vi skräddarsyr catering och festmenyer.

Välj Söders Källa Mat & Dryck redan nu inför ert kommande event. Vi ser fram emot vår nästa kontakt.