Klassiska smaker
i en modern presentation

Hållbar matlagning med minskat klimatavtryck är något vi aktivt strävar för, där allt ifrån ursprung till att arbeta med hela råvaran är några goda exempel.

I restaurangen på Söders Källa finner man som gäst en skön blandning av dåtid, nutid och framtid. Vi tar inga ”genvägar” när det kommer till matlagningen för då vet vi att det både smakar och blir bättre. Råvara + Kunskap = Bäst!

Våra drycker är noga utvalda så att du som gäst alltid ska hitta något som passar, självklart har vi alltid några överraskningar på lager för den som vågar prova något nytt och spännande. Lunch, middag eller barhäng? Du bestämmer.

Söders Källa Mat & Dryck

01 Dagenslunch

Dagens lunch serveras tisdag till fredag mellan kl. 11.00 och 14.00. Menyn består av dagens rätt, tre rätter för veckan, efterrätter samt affärslunch.

02 Middag

Med fokus på råvaran oavsett om det är grönsaker, fisk eller kött väljs de utifrån kvalitet och ekologi. Menyn är indelad i förrätter, varmrätter och desserter och kompletteras med kökets ”lagom pampiga” femrättersmeny. Öppet tisdag till lördag från 16.30 och passar perfekt för spontanmiddagar eller lite skönt bar & vinhäng.

03 A.W Baren

Med hemma-hos-känsla och drinkar, vin och öl av högsta klass garanterar en trevlig stund på Söders Källa. Mottot är att hålla drinklistan enkel, men lika föränderlig som årstiderna själva. Blir du hungrig kan du beställa smårätter från barmenyn, ostar eller charkuterier.

04 Catering

Vill du äta Källans mat på annan plats? Vi har stor erfarenhet av catering både för små och stora event. Vi erbjuder en rad olika middagskoncept utformade för t.ex. after work, bröllop, fest och middag. Välj oss för ert nästa evenemang.

05 Festvåning

Söders Källa Mat & Dryck är flexibelt och anpassas efter dina önskemål. Vi erbjuder lokaler för privata middagar, minglar, konferanser, lanseringar och firande för upp till 50 personer. Kontakta restaurangen för mer information.

06 Konferens

Våra måltidspaket är skapade för att passa just ert sällskap. Bröd till smörgåsar samt eftermiddagsfika bakas alltid på plats. Näringsriktig och klimatsmart mat något vi alltid strävar efter.

Aktuella menyer

Mat, dryck och värdskap blir en helhet på Söders Källa. En naturlig mötesplats för flera olika tillfällen, oavsett om det är lunch, middag, konferens eller barhäng. Vår mat speglas efter råvarans säsong där vi serverar det bästa för årstiden.

Vi skräddarsyr catering och festmenyer.

Välj Söders Källa Mat & Dryck redan nu inför ert kommande event. Vi ser fram emot vår nästa kontakt.