Mat & Dryck

TAKLUNCH PÅ SÖDERS HÖJDER

Till den här sommaren har vi gjort i ordning vår takterrass, 3 trappor upp, till en härlig uteservering med solläge där man vid fint väder kommer kunna avnjuta svalkande goda drycker och mat från en meny som andas sommar. Vid regn och rusk kommer vi att flytta ner all servering till vår matsal samt att om skulle man känna att 3 trappor upp är påfrestande får man självklart sitta i vår matsal eller på vår uteservering på entréplan istället.

Lokalt och nära på Söder i Gävle

Mat från hjärtat lagat av råvaror som finns nära och lokalt. Tack vare ett bra samarbete med traktens bönder blir vi extra stolta att vårt engagemang för rena smaker och vår passion för såväl mat som dryck har uppmärksammats och belönats från både Munskänkarna och White Guide. I restaurangen finns även möjligheten att handla våra egenproducerade produkter som exempelvis vinäger, rökt salt och kryddmixar.

Under säsong hämtar vi grönsaker och örter från våra fantastiska trädgårdsmästare på Gröna Källan i Älvkarleby och från egen odling på restaurangens tak!

Söders Källa AB

Södra Kansligatan 22
802 52 Gävle
​​​​​Organisationsnummer: 556813-7474
Bankgiro: 667-8650
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram