Lokaler & Konferens

Behöver ni en lokal?

Vi har flera lokaler vilket innebär att ni kan dela upp er grupp eller välja att möblera glest i den största lokalen. Uppkopplingsmöjligheterna är goda för er som vill möta era medarbetare/kunder digitalt.

Vi serverar vårt fikabröd/smörgåsar inplastat. Vatten serveras på flaska och lunchen kan ni få serverad i lunchlådor om så önskas. Och vi har handsprit! Välkommen att boka din konferens på: 026-51 88 00.

Evenemang, konferens och restaurang på söder i Gävle

Vi har 4 stycken.  Stora salen "VATTEN" som rymmer upp till 250 pers (stående 350 personer) vi har även lokalen "LUFT", en nyrenoverad, mindre lokal som passar utmärkt för mindre konferenser för upp till 30 personer. Precis som i den stora salen så finns projektor för föreläsningar och mindre presentationer, och den passar därför utmärkt till mindre arrangemang som inte kräver lika mycket yta. Samt två konferens/samtalsrum för 8-15 personer. Men vår stora stolthet är självklart den stora evenemangssalen som förr var Pingstkyrkans stora kyrkosal.

Över 100 bordsplatser med mat och dryck ett stenkast bort

Den stora evenemangssalen har plats för en dukning på över 100 personer. Med vår restaurang i samma byggnad, bara 5 meter ifrån ingången till evenemangssalen, kan vi erbjuda er förtäring av toppklass till ert evenemang. Då vi har fullständiga rättigheter i lokalen så kan vi även servera alkohol till maten om ni önskar en lite festligare stämning under dagen/kvällen. Vi har bar och serveringspersonal till uthyrning om ni behöver det, och kan även bistå med personal för andra ändamål om så önskas, till exempel kontroll av mixerbord med mera.

Teknisk utrustning i stora evenemangssalen

I vår stora evenemangssal VATTEN hittar ni en skräddarsydd 5 meter bred projektorduk i 16:9 format med tillhörande full-HD projektor, med ett ljudsystem som går att skruva upp till sådana volymer att det inte går att vara kvar i lokalen, utan att det låter dåligt. Vi har 4 trådbundna mickar av hög kvalitét som klarar både tal och sång utan problem, samt 2 trådlösa headsets och 1 trådlös mick som finns till förfogande. Vi har även dator för utlåning om det krävs. För er som är intresserade av att spela musik så erbjuder vi en multikabel med 16 ingångar med tillhörande digitalt mixerbord.

Konferenssalar och grupprum

Konferens/Eventsalen - "VATTEN"

I denna sal kan man vistas upp till 350 personer

Föreläsning biosittning 260 personer
(inkl läktaren ca 80p)

Skolsittning 110 personer
(inkl läktaren ca 20p)

Öar 80 personer
(inkl läktaren ca 32p)

Middag från 135p upp till 200p beroende på dukning
(antalet är inkl läktaren)

Konferenssalen - "LUFT"

I denna sal finns projektor, whiteboard, blädderblock, wifi, högtalare. Salen kan även användas för digitala möten, privata middagar m.m. Önskar ni hålla exempelvis yogapass finns även taket att tillgå vid fint väder (enligt överenskommelse) 

  • Biosittning: 50 personer
  • Skolsittning: 25 personer
  • Öar: ca 25 personer
  • U-sittning: 20 personer

Hyra: 250 kr ex moms per timme 

Konferenssalen - "JORD"

I detta styrelserum finns tillgång till projektor, wifi, whiteboard, blädderblock

Styrelsesittning upp till 10 personer

Grupp- och konferensrummet - "ELD"

I detta rum finns tillgång till projektor, wifi, whiteboard, blädderblock.

  • Öar vid runda bord: 12 personer
  • Skolsittning: 12 personer
  • Biosittning: 20 personer

Söders Källa AB

Södra Kansligatan 22
802 52 Gävle
​​​​​Organisationsnummer: 556813-7474
Bankgiro: 667-8650
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram